To: Hackerspace, Jakarta

November 27, 2012 § Leave a comment


Hi,

Gw Jaka, alumni ITT, Bandung. Gw sekarang kerja di Tebet, di IT Consultant spesifiknya kita bikin ERP dan Middle Ware buat Core Banking. Gw juga co-foundernya TEDxITT + sekarang lagi bikin startup juga di Bandung. Mudah-mudahan cukup buat perkenalan.

Gw mau tanya, hackerspace di Jakarta tuh alamatnya diamana ya? Terus kalau misal gw lagi males ke kantor buat kerja, boleh gak sih gw ikutan nongkrong di situ, entah itu tetep ngerjain kerjaan kantor, atau ngerjain kerjaan startups gw?

Segitu dulu aja, ditunggu ya jawabannya.

Thanks a lot,

Jaka Arya Pradana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading To: Hackerspace, Jakarta at aajaka.

meta

%d bloggers like this: