dalapan (saDulur sabALAd PisAN)

December 26, 2008 § 3 Comments


dalapan

Dalapan (saDulur sabALAd PisAN) teh, media nu bakal jadi dulur sakaligus balad urang kabupaten Bandung. Mung aya kritik, saran, tulisan, atau sagala rupi nu rek disampaikeun, tiasa langsung ka e-mail dalapan@gmail.com atawa napi dina eta blog oge tiasa. Mangga atuh, diantosan. ^_^

Advertisements

Tagged: , , , , ,

§ 3 Responses to dalapan (saDulur sabALAd PisAN)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading dalapan (saDulur sabALAd PisAN) at aajaka.

meta

%d bloggers like this: